Over mij

Persoonlijk:

Mijn naam is Astrid van Keulen-Berends (1971). Ik ben getrouwd met Klaas en samen hebben we vier prachtige dochters. Alle dochters hebben het nest al verlaten en doen het goed, ik ben trots op ze.

Ik heb een gelijkmatig humeur, ben over het algemeen goed gestemd. Ik denk mee en werk oplossingsgericht, netjes en nauwkeurig. Door mijn creatieve instelling kan ik originele oplossingen bedenken. Ik ben betrouwbaar en werk goed onder stress.

Dit zeggen mijn familie, vrienden en buren over mij: mensgericht, wil graag andere mensen helpen, eerlijk, goed in samenwerken, creatief, expressief, innovatief, bekijkt de dingen op een originele wijze, behulpzaam.

In mijn vrije tijd lees ik graag, ik houd een ideeëndagboek bij, wandel flinke afstanden met onze hond en houd van tuinieren (zowel in onze moestuin van 200 m2 als in de siertuin in onze achtertuin). Verder struin ik graag kringloopwinkels en rommelmarkten af. Ik vind het belangrijk om mijn voetstap op aarde zo klein mogelijk te houden; duurzaamheid, biologisch, zero waste zijn aspecten waar ik mij dagelijks mee bezighoud. Ik vind het ook heerlijk om gewoon lekker thuis te zijn en even niets te hoeven. Bijtanken. Koken vind ik heerlijk, het liefst stoofpotten die ik op onze houtkachel of in onze buitenkeuken bereid. Met groente uit eigen moestuin, uiteraard.  

Word, Excel, Outlook, Canva, Trello, MS teams, Zoom, Skype for Business zijn de tools waar ik gebruik van maak. 

Opgeleid tot ambtelijk secretaris leerdoel 2 VASMO geaccrediteerd

Praktisch: Ik heb een rijbewijs en ook een auto.

klik hier voor Kennis en Kunde


E-mailen
Map
Info