Uw persoonlijke online Virtual Assistant

Welkom bij Astrid Assists

 

Virtual Assistant nodig?

Zoekt u een virtual assistant ter ondersteuning op organisatorisch en/of administratief vlak? Bent u een zorgprofessional en kunt u wel ondersteuning gebruiken bij uw zorgadministratieKomt u om in de e-mails en ontbreekt het u aan tijd om uw inbox overzichtelijk te houden? Hebt u zelf geen tijd voor het organiseren van een evenement of bijeenkomst? 

Bij Astrid Assists bent u aan het juiste adres! Ik ben uw persoonlijke online virtual assistant voor al die klussen die u afhouden van uw kerntaken. 


 Gebruikmaken van de services van Astrid Assists biedt een aantal voordelen:

  • Vanuit mijn thuiskantoor in Meppel ga ik voor u aan de slag – dat scheelt u ruimte. Hoewel op afstand, ben ik altijd persoonlijk en betrokken. Indien nodig ben ik uiteraard ook face to face inzetbaar. 
  • U hoeft zelf geen personeel in dienst te nemen. U betaalt een vast uurtarief voor een vast aantal uren per maand. Zo nodig kunt de uren omhoog of omlaag bijstellen, al naar gelang de benodigde assistentie. Op die manier houdt u uw kosten inzichtelijk en laag.  Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor het doornemen van uw wensen. Of u nu een Personal Assistant, Management Assistent, projectcoördinator of Virtual Assistant nodig heeft, Astrid Assists heeft het in huis!  


Persoonlijke ondersteuning 


Bij mij bent u verzekerd van uitstekende dienstverlening. Het is mijn missie om voor elke klant een goede oplossing te leveren, en zo nodig iets geheel nieuws te bedenken. Ik bied u de persoonlijke ondersteuning die u wenst. 


 Organiseren 


Organiseren zit me in het bloed. Ik help u graag met het tot in de puntjes regelen van uw evenement of bijeenkomst. Mensen met wie ik samenwerk komen graag bij mij, omdat ze weten dat ik altijd een stapje extra doe. 

Administratie 


Mijn specialisme is zorgadministratie voor met name SGGZ of BGGZ maar natuurlijk kunt u ook voor uw allround administratie bij mij terecht. Met de grootste zorgvuldigheid zal ik voor u uw correspondentie opstellen of nakijken.